Barion-Pixel

ÁSZF

A fruitnet.hu webáruház üzemeltetője:

Promotrade Kft.

Székhely: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 32.

Telephely: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171.

Cégjegyzékszám: 13-09-143718 / Adószám: 11767626-2-13

Telefonszám: (+36 1) 221 8930, 221 8934

Kapcsolatfelvétel

Weboldalunk webáruházként üzemel, ahol vásárlóink regisztráció nélkül, egyszerűen és gyorsan rendelhetnek termékeinkből. Az oldalon a Fruit of the Loom alapvető, jól ismert és bevált "örökzöldjei" találhatók meg, de fontos tudni, hogy cégünk a beszállító összes termékét forgalmazza. Ha Önnek olyan termékre van igénye, amelyet nem talál meg a webáruházban, érdeklődjön telefonon vagy email-en. 

A megrendelés menete

Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Amennyiben Önnek felhasználható kupon-kódja van, azt a kosár véglegesítésekor tudja érvényesíteni. Egy konkrét tétel kiválasztása után a böngészés folytatható, a kosár a kiválasztott termékeket mindaddig megjegyzi, ameddig a felhasználó ki nem lép az oldalról, a megrendelés véglegesítése nélkül. Ezután azonban a rendelési folyamatot újra kell kezdeni.

A megrendelés során Öntől csak olyan adatok kérünk, ami a számlázáshoz és az áru átadásához, elküldéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Megrendeléskor jelezheti esetleges igényét az árucikkek feliratozására is. A kosárban található árak, költségek és kedvezmények véglegesnek tekintendők, kivéve a feliratozás díjait, melyre munkatársaink személyre szabott árajánlatot adnak. A megrendelés minden esetben visszaigazolásra kerül. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaigazolás nem azonos azzal az automatikusan generált elektronikus levéllel, mellyel rendszerünk nyugtázza a kapcsolatfelvételt. A visszaigazolás minden esetben tartalmazza az árak, költségek és kedvezmények végleges mértékét és értékét, valamint a várható szállítási határidőket. Visszaigazolás hiányában a rendelés nem érvényes, azt munkatársunk minden esetben írásban visszaigazolja.

Feliratozás, egyediesítés

Amennyiben ügyfelünk a megrendelt késztermék logózását vagy nevesítését, egyéb feliratozását is kéri, az ár kalkuláció elfogadása után látványtervet küldünk. A végleges gyártást csak a látványterv írásos elfogadása után kezdjük meg. A feliratozási munkák megkezdéséhez szükséges grafikai anyagokat vektorgrafikus, vagy képfájl esetén színre bontott CMYK formátumban kérjük elküldeni. Amennyiben a megfelelő állomány nem áll rendelkezésre, bármilyen (akár nyomtatott) alapról is létre tudjuk azt hozni, grafikai óradíj felszámítása mellett. Ennek mértékét a konkrét feladat határozza meg.
A projektek során a technológia függvényében szükséges szerszám, klisé, program, szita, kés, egyéb eszköz elkészítésének munkadíját számítjuk fel. Ez nem azonos az adott eszköz vételárával, tehát a szerszám, klisé, program, szita, kés, egyéb eszköz tulajdonjoga nem száll át a megrendelőre, az fizikailag nem is kerül a megrendelő birtokába.

A választható feliratozási opciók közül a szitázás és a hímzés kizárólag nagyobb mennyiségek esetén érhető el. Kis darabszámoknál a flex-fólia nyomást és a digitális nyomást tudjuk biztosítani.

FONTOS tudni, hogy ami a képernyőn látható, soha nem szín- és mérethelyes, így a feliratozási látványterv csak az arányokat, az elhelyezést és a színárnyalatokat mutathatja meg. A látványterv elfogadása után elkészített, feliratozott termékről a nyomat nem távolítható el, így azt visszavenni nem áll módunkban.

Fizetési feltételek


Áraink telephelyi árak, azaz nem tartalmazzák az igény esetén felmerülő szállítási költséget és feliratozási díjakat. Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét arra a tényre, hogy termékeink és szolgáltatásaink áfája visszaigényelhető!
Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Készpénzes fizetést telephelyi átvétel esetén tudunk biztosítani, külön megegyezés szerint. Azonban mivel irodánkban készpénzforgalom nem jellemző, kérjük ilyen igény esetén a visszaigazolás szerinti bruttó áruellenértéket kiszámolva elhozni.

Bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Utánvéttel történő szállításkor a szerződött szolgáltató partnereink mindenkori utánvét kezelési díját ki kell fizetni (a kosár kalkulálja.) Ugyanígy a szállítási költség is a vásárló által fizetendő, melyet a kosár szintén részletez. Előre utalás esetén egyéb költség nem merül fel.

Szállítás, átvétel

Áruátvételre telephelyünkön van lehetőség. Telephelyi átvétel esetén az áru beérkezéséről ügyfelünket írásban értesítjük. Az átvétel címe:

1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet, 46/B iroda (Promotrade Kft.)


A rész- és utánszállítás jogát a megrendelésben meghatározott feltételek mellett fenntartjuk.

Ügyfelünk szabadon választhat személyes átvétel és kézbesítés között, melynek költségét a kosár előre kalkulálja.

A megrendelt termékeket futárszolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által megadott címre juttatjuk.

Házhozszállítás bruttó díjai futárszolgálattal egységesen, az ország egész területére:

0-5 kg-ig előre utalás esetén: 2.600.- Ft (max. csomag méret: ~35*25*15 cm)

0-5 kg-ig utánvéttel: 3.500.- Ft

5 kg-tól: megegyezés szerint, melyet a visszaigazolásban írásban indítványozunk.

A futárszolgálat minden hétköznap 8-17 között, külön telefonos értesítés nélkül kézbesít a megadott címre. Érdemes olyan címet - akár munkahelyet is - megadni, ahol a fenti időpontok között valaki az árut átveszi. A futár előre nem telefonál, csak ha a címen nem találja a keresett személyt hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

Felelősség, garancia

I., Termékgarancia

Cégünk az általa eladott termékekre 1 év jótállást vállal, azaz a termékek tényleges és törvényes ún. kihordási ideje 12 hónap.

Reklamáció kizárólag a vásárláskor kapott számla ellenében érvényesíthető!

a., Hiba a szállítás következtében:

Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Tévesen kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni.


b., Garanciát kizáró tényezők:

- a termékek festék vagy más vegyi anyaggal történt érintkezése, szennyezettsége, 
- a reklamáció előtt végleges feliratozás, egyediesítés, 
- szélsőséges, nem rendeltetésszerű használat, a mosási utasítástól való eltérés


II., A vásárlástól való elállás joga

A vevő a 17/1999. Kormányrendeletben foglaltak szerint és a 2001.évi CVIII. törvény iránymutatásai alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.
A vásárlónak jogában áll a termék kézhezvételétől számított 8 napon belül minden indoklás nélkül a vásárlástól elállni. Ebben az esetben a vételár visszajár, amelyet az eladó 30 napon belül köteles a vásárló részére visszautalni. Fontos megjegyezni, hogy a termék visszaszállítási költsége a vevőt terheli, valamint az eladó kérheti a termék használatából eredő kár megtérítését, vagyis ha a termék sérült vagy viseletes, úgy jogában áll a vételár csak egy részét visszafizetni. Kérjük vásárlóinkat, hogy ezért a termékek csomagolását, részegységeit a vásárlás után néhány napig még őrizzék meg a könnyebb garanciális ügyintézéshez vagy elállási jog gyakorlása végett.

III., Szállítási felelősség

Mindent megteszünk az azonnali és tökéletes kiszolgálás valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a honlap üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.
Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

 

Internetes tartalom

Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Nem garantáljuk a folyamatos elérhetőséget és az adatok frissítését, de mindent megteszünk ennek érdekében.
A weboldalakon található tartalom tájékoztató jellegű, az érvényes törvények értelmében nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és valósághűségéért, ezek nem képezhetnek hivatkozási alapot sem az üzemeltetővel, sem partnereinkkel szemben, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt. 

A weboldalakon található képek, cikkek, videoanyagok, dokumentumok, szoftverek az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja.

 

Promotrade Kft.

Budapest, 2019. június 30.
Bankkártyás Fizetés - Barionnal
© 2018 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató powered by forweb-logo
fruitnet
akciós termékek legújabb termékek termékek ÁSZF szállítás és fizetés rólunk kapcsolat